Auto Alati

Prijem vozila bez zakazivanja

Profesionalna Dijagnostika 2999 dinara

Pozovite odmah
Auto Servis Bežanija

Auto Alati Bežanija

Ukoliko želite da opremite Vaš servis ili vulkanizersku radnju, asortiman naših proizvoda čine najkvalitetnije mašine i auto alati Bežanija renomiranih proizvođača, posetite nas, pozovite ili kontaktirajte.

Auto Alati Bežanija
Auto Alati Bežanija

Auto Alati Bežanija Cene

Auto alati Bežanija su najrazličitiji proizvodi koji će vam omogućiti laku i brzu popravku vašeg automobila. Bilo da samostalno popravljate vašeg četvorotočkaša ili vam je alat potreban kako biste opremili profesionalni servis automobila, na našem sajtu ćete pronaći sve što vam je neophodno. Tu su različite vrste ključeva za točkove, ruski ključevi, mašina za zamenu opruga amortizera, merač temperature ulja, raznovrsni sigurnosni šrafovi, kao i nožne pumpe sa nanometrom.

Auto Alati Bežanija Cene

Auto Alati Bežanija Delovi

Auto Alati Bežanija Delovi

Da bi automobili mogli funkcionisati na pravi način bez rizika, postoje određeni alati koji se koriste kako u laičkom tako i u profesionalnom pozivu. Dakle, automobili kao i bilo koji drugi uređaji zahtevaju stalne provere i stalna menjanja dotrajalih delova radi bezbednosti. Tu se pre svega misli na potrošnu robu kao što su gume i mnoge druge sprave ispod haube. Da bi se valjano održavao automobil, proizvođači alata često nude veoma veliki spektar auto alata Bežanija koji može naći upotrebu u putu a koji se svakako može nositi u gepeku automobila. Takav alat su najpre alati za skidanje zglobova, alati za menjanje guma odnosno odvrtanje točkova.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.